maanantai 11. tammikuuta 2016

Winter Wonderland

Täälläpäin on ainakin jo toista viikkoa kovat pakkaset, joten täältä ilmoittautuu yksi joka on ihan talvitunnelmissa! Pakko on kuitenkin myöntää, että olo on hieman helppottunut, kun -30 asteen pakkaset lauhtuivat. Nyt mulla meinaa karata juttu täysin väärille raiteille, joten vaihdetaan aihe säästä talvikoristeisiin!


Born Prettyn jouluisesta laatasta löytyy myös tällainen  puuleima, joka ainakin mun silmissä menee myös täysin talvisesta maisemasta, vaikkakin tarkkasilmäinen saattaisi olla toista mieltä ja sanoa puiden olevan jonkin sortin joulukuusia :-D
Talvi ja sininen kulkee käsi kädessä, joten värivalintoja on varmaankin turha perustella. Sen verran tuosta pohjalakasta, että se löytyy Essencen gel effect -kokoelmasta ja kantaa nimeä electriiiiiic. Parilla kerroksella täydellisesti peittävä ja kiiltävä lakka, yksi parhaista kyseisen merkin lakoista joita omistan. Leimat valkoisella ja hologlitteriä päälle -talvikynnet ovat taatut!


Käytetyt

Dermosil ~ Base coat
Essence ~ Electriiiiiic
Essence ~  I  Magic
Konad ~ Valk. leimauslakka 

*saatu tuote
Koodilla YVL91 saa 10% alennusta Born Pretty Storelta. Koodin käyttäminen ei hyödytä minua mitenkään.


Pakko liittää tähän loppuun vielä salamalla otettu kuva, jotta tuo ihana kimmellys välittyisi edes hiukan enemmän myös ruudun toiselle puolelle!

2 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Ihanan talvinen lakkaus :) tuo holotopperi sopii tosin hyvin tuohon lakkaukseen. Se kimmeltää juuri samalla lailla kun lumi ja lumihiutaleet kovalla pakkasella :)

Nelli kirjoitti...

Miten ihana kuulla, että holotopperi loi juuri sellaisen tunnelman kuin olin suunnitellut! Kiitos ❤