tiistai 22. joulukuuta 2015

Glitter it!

Enää pari hassua yötä jäljellä ja ollaan taas joulussa -miten aika meneekin näin nopeasti?
Tässä olisi mun ensimmäiset joulukynnet tältä vuodelta, jotka saavatkin pian väistyä aaton kynsien tieltä!


Väreiksi halusin jotain oikein perinteistä, joten mikäpä olisikaan ollut klassisempi yhdistelmä kuin punainen & hopea. Punaisten joukosta valitsin Rival De Loopin Waldbeeren, joka on mun makuun aivan täydellinen punainen! Lakka peittää kynnet lähes täydellisesti jo yhdellä kerroksella, sekä kuivuu tosi kiiltäväksi. Tässä lakassa on myös vadelmainen tuoksu, josta en tosin niinkään välitä. Harmikseni tämä lakka myös alkaa hitumaan hyvin nopsasti kärjistä, vaikkakin sen saa helposti paikkailtua päivien kuluessa.

Hopeinen lakka on näkynyt useamminkin mun lakkauksissa, mutta kyseessä on siis P2 End up glamorous. Tässä lakassa parasta on ehdottomasti isot glitterit, jotka kimmeltävät ihanasti hopean alta!Peukalot ja nimettömät sudin hopeisiksi aksenttikynsiksi ja loput punaiset kynnet koristelin lumihiutaleleimoin ja glitterein. Pohdin hetken Konadin ja Born Pretty Storen lumihiutaleiden välillä, mutta BP:n hiutaleita en ollut vielä aiemmin käyttänyt, joten pitihän ne ottaa testiin!
Sommittelin lumihiutaleet hieman eri kohtiin, mikä elävöittää kokonaisuutta kivasti. Niin ja, leimojen välikköihin tupsuttelin siis kuvissa näkyvää Maybellinen Glitter it -lakkaa.
Käytetyt

Dermosil ~ Basecoat
Rival De Loop ~ Waldbeere
P2 ~ End up glamorous
Maybelline ~ Glitter it
Konad ~ Valk. leimauslakka
BP leimauslaatta ~ 01*
Sally Hansen ~ Diamond Flash

*saatu tuote

Aaton kynsisuunnitelmat on tämän tytön kohdalla vielä auki, mutta voi olla, että päädyn jo lähes perinteeksi muodostuneeseen ranskikseen.. ;-)

Ei kommentteja: