maanantai 18. toukokuuta 2015

AVON

Heippa taas! Mulle tarjottiin parisen viikkoa sitten ihan huippua yhteistyötarjousta, sain nimittäin Avonin edustajalta kasan erilaisia kynsilakkoja & -koristeita, joista ekat on nyt testattuna. Nämä onkin muuten mun ihka ensimmäiset kynsijutut Avonilta, joten testaillu oli hirmu jännää!

Koska nyt ollaan taas saatu "nauttia" näistä sadepäiväistä ajattelin jonkin oikein pirtsakan lakan tuovan keväistä mieltä. Tosiaan valitsin tähän lakkaukseen raikkaan, kirkkaan pinkin Gel finish -sarjasta. Yritin etsiskellä pullosta sävyn nimeä, mutten sitä kaikesta kääntelystä ja vääntelystä huolimatta onnistunut löytämään :-D Kuvaston perusteella veikkaisin tämän kuitenkin olevan sävyltään Fabulous.

Koristeet pidin simppeleinä, sillä onhan väri jo itsessään kovin näyttävä. Valkeat kynsitarrat ovat myöskin Avonilta, ja olivat muuten hyvin pysyviä -en nimittäin meinannut saada näitä poistohetkellä millään ilveellä irti kynsiltäni, mutta ainakin pysyivät menossa mukana!Käytetyt

Dermosil ~ Smoothing base coat
Avon Gel Finish ~ Fabulous (?) *
Avon ~ Kynsitarrat *
Sally Hansen ~ Diamond Flash

*saatu tuote


Tykästyin myös lakan siveltimeen, juuri sopivan levyinen, jolla lakka oli helppo saada levitettyä juuri sinne minne halusi. Peittävyydestä en tainnutkaan vielä mainita mitään, kahdella kerroksella peitti vallan mainiosti ainakin tämän pituisilla kynsillä. 


Voin jo kuvitella miten hyvältä tämä väri näyttäisikään päivettyneen ihon kaverina, tai vaikkapa kesävarpaissa.. ;-)

8 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Upean värinen lakka :)

Nelli kirjoitti...

Sanos muuta! :-)

Mimosa kirjoitti...

Eikö pohjatarrassakaan ollut nimeä? Joskus nimittäin tuli sellaisia pulloja, mistä nimet puuttui kokonaan, mikä on hieman ikävää, kun ne kotelot yleensä heitetään roskiin eikä nimiä sitten muista :D

Nelli kirjoitti...

Mulla oli pohjatarrassa pelkkä koodi :-D Yritän nyt sen perusteella selvittää mikä sävy on kyseessä! Totta, niinhän siinä helposti käy.. :D Toivottavasti jossain vaiheessa nimet laitettaisiin myös kaikkiin pulloihin :-)

Suvi Minkkinen kirjoitti...

Tosi hieno juttu, että sait yhteistyötarjouksen! :) Aivan ihanat nuo kynnet! <3

Nelli kirjoitti...

Kiitos! ♡ Oon kyllä aivan innoissani tästä yhteistyöjutusta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Todella ihanan kesäinen lakka :) Onnittelut yhteistyöstä :)

Nelli kirjoitti...

Kiitos! ♡ Eikö olekin, niin raikkaan värinen :-)