torstai 20. marraskuuta 2014

Autumn leaves

Näiden syyskynsien inspiraatio syntyi tästä instargam-kuvasta. Nimettömään taiteiltu puu näytti niin vuodenaikaan sopivalta, nätiltä ja kuitenkin omalle taitotasolle soveltuvalta. Etsiskelin siis sopivat värit ja aloin taiteilemaan omaa versiotani lakkauksista :-)


Oranssiksi lakaksi poimin L'Oréalin Dating Coralin, jota saikin muuten ihan hiki otsalla houkutella ulos pullosta... Taisi olla viimeiset kynnet, mihin lakkaa enää riitti. Harmi sinänsä, koska se oli yksi lemppareistani. Mutta onhan mun tietysti myönnettävä, että on ihanaa päästä etsimään uuttaa lakkaa tilalle! ;-)
Puukynsien valkoinen pohja on jälleen tehty Wet n wildin French whitella, joka on myös ihan muutamaa pisaraa vaille loppu. Tilalle itseasiassa ostinkin jo uuden valkoisen, nimittäin sen paljon puhutun Ginan whiten. Ennen puun maalausta töpöttelin Dating coralia kynnen tyveen. Puun tein vetelemällä eripituisia viivoja käyttäen Essencen ruskeaa lakkkaa ja lehdet dotting toolilla punaista, oranssia ja keltaista käyttäen.Tarvikkeet

Dermosil ~ Smoothing base coat
Wet n wild ~ French white
L'oréal ~ Dating coral
Essence ~ Wanna say hello
Snowcrystal ~ Racing red
Catrice ~ Team Lucky Mustards
Sally Hansen ~ Diamond Flash
Meikkisieni
Dotting tool
Ohut sivellin


Kaiken kaikkian olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, ja nämä taisikin olla omat suosikit tämän vuoden syyskynsistä :-)

2 kommenttia:

Viveka Laaksonen kirjoitti...

Kauniit lakkaukset! Ihana värimaailma <3

Nelli kirjoitti...

Kiitos! ♥ Värit sopivat kyllä ihanasti yhteen :-)