lauantai 5. heinäkuuta 2014

Soft yellow

Moi vaan, liian pitkästä aikaa! Mun oli heti kesäloman alussa, riparin jälkeen tarkoitus aloittaa rästissä olevien lakkausten postaaminen. No kaikenlaista kivaa ja ei niin kivaa on ehtinyt tapahtua eikä sen takia mua ole täällä näkynyt. Nyt haluan oikeasti taas innostua & panostaa tähän blogiin entistä enemmän. Kunhan kaikki melkein puolen vuoden ajalla tehdyt kynnet on saatu tänne, teen luultavasti hieman ulkoasumuutoksia ym. Mutta ihan ensiksi voisin esitellä teille mun juhannuskynnet!


Mulle iski hirveä keltaisen himo, ja juuri sopivasti mun pöydällä nököttikin Rival De Loopin - Soft Yellow testaamattomana. Soft Yellow on pehmeän keltainen creme, ohutta koostumukseltaan mutta silti hyvin peittävää. Mun suht lyhyille kynsille riitti kaksi kerrosta. Tykkäsin myöskin siveltimestä, sillä se ei ollut iso, eikä pieni. Sellainen keskikokoinen mielestäni, jolla sai lakan levittymään ilman raitoja.
Koristeeksi eläinkuosia konad malliin laatasta m78. Nää Konadin laatat ei kyllä petä ikinä, hyvin sujuu leimaus vaikka taukoakin olisi ollut välissä :-)

Käytetyt

Lumene ~ Caring base coat
Rival De Loop ~ Soft Yellow
Konad ~
Konad ~ Musta leimauslakka
Sally Hansen ~ Diamond flash

Palaillaan! 

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hienot kynnet. :)

Nelli kirjoitti...

Kiitos Mari! :-)

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Ihanan pirteät kynnet :)

Nelli kirjoitti...

Kiitos! :-)