sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Parit pinkit talven keskelle

Pinkkiä piristystä talveen! Näiden jälkeen alkaakin sitten olla jo joulukynsien vuoro ;)Halusin tehä pitkästä aikaa ranskiksen, ja kynnet sattuivat olemaan sopivan pituiset. Mulla ei myöskään yleensä värjäänny kynnet, joten ranskispohjan kanssakaan ei ollut ongelmia sen puoleen. Mutta, mun Mademoiselle alkaa jo olla niin lopussa, että sai ihan kaivella näihin kynsiin lakat sieltä pohjalta :( Uuden hankinta ois siis edessä... Tosin oon nyt tässä miettinyt Mademoisellen ja Sugar Daddyn välillä, enkä ole vielä saanut asiaa päätettyä :D haha

Kärjet lakkasin Wet ' n wildin Sparkedilla kaheen kertaan, ja koristeeksi laitoin leimat Konadin m24 - laatasta. Itse ainakin tykkäsin, kerrankin meni kaikki ihan suunnitelmien mukaan!

Käytetyt Dermosil ~ Base Coat
Essie ~ Mademoiselle
Wet'n wild ~ Sparked
Konad ~ M24
Konad ~ Musta leimauslakka
Sally Hansen ~ Diamond flash

Toisiin kynsiin idea tuli suoraan PinterestistäNäissä on siis valkoinen pohja (Wet'n wild ~ French white, 2 kerrosta) jonka päälle töpöttelin pinkkiä (Lumene ~ Candy Pink) ja lisäsin vielä glitteriä (Essence ~ Space Queen). Kukkaleimat löytyivät Konadin M50 - laatasta, ja ne tein Essencen Ultimate Pinkillä. Täytyykin tässä välissä mainita, että Essencen lakat toimii tosi hyvin myös leimaamisessa! Itse olen kokeillut ainakin pinkkiä, sinistä ja punaista. 

Nämäkin onnistuivat ihan kivasti, tosin olisi ollut kiva jos glitter olisi erottunut vähän paremmin. Bloggerin kanssa oli taaas ongelmia kuvien kanssa... Tällä kertaa ne eivät millään meinanneet latatutua, joten tästä lakkauksesta on käytetyistä tarvikkeista vain lista. Odottelen jo sellaista kerta, että näitä ongelmia ei olisi!

Käytetyt

Dermosil ~ Base Coat
Wet'n wild ~ French White
Lumene ~Candy Pink
Essence ~ Space queen
Konad ~ M50
Essence ~ Ultimate pink
+Meikkisieni pinkin lakan ´töpöttelyyn

6 kommenttia:

Dimavarien kirjoitti...

Ooh, molemmat lakkaukset on ihanat, tykkään varsinkin ranskiksesta. En ole testannutkaan essencejä leimaukseen, pitää katsoa olisko joku omista tarpeeksi pigmenttinen. :)

Nelli kirjoitti...

Kiitos ♥ Kokeile ihmeessä! :)

Johanna/Kiisseli kirjoitti...

onpa ihanat lakkaukset!

Nelli kirjoitti...

Kiitoksia! :)

Riikka N kirjoitti...

Nuo ylimmät kynnet on tosi kivat!:--)

http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi

Nelli kirjoitti...

Kiitti! :)