lauantai 17. elokuuta 2013

Blissful

Huh, ehdinpä tulla tännekin postailemaan! :)Aika saman laisella tyylillä tein kuin viime kerrallakin, mutta tuskinpa tuo haittaa. Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Lumenen Candy Pinkiä. Tää kuuluu niihin lakkoihin jotka tekis mieli jättä koristelematta, mutta enpä tietenkään jättänyt. Mutta eipä kyllä haittaa yhtään ;D


Luin jostakin että liukuvärjäys kannattaa tehdä mieluummin märällä meikkisienellä kuin kuivalla. Ja minähän olen tietysti aina tähän asti tehnyt tuolla kuivalla versiolla. Ja pakkohan se on myöntää et märällä on kymmenen kertaa parempi tehdä liuku, koska sieni ei ime läheskään niin paljon lakaa sisäänsä ja jäljestä on helpompi tehdä häilyvä.Uudet W7 - glitterlakat (niistä lisää postauksen lopussa!) halusivat jo kovasti päästä kynsille, joten toista laitoinkin tähän lakkaukseen. Kyseinen merkki on mulle ihan uusi tuttavuus, ja tää oli oikeestaan aika hyvä. Parempi kuin odotinkaan. Ei tarvinnut kalastella hileitä, vaan niitä tuli pullosta hieman liikaakin :D Hyvin myöskin kuivui.

Loppusilaukseksi vielä leimausvehkeet ja strassit esiin! :) Näitä kynsiä tuli ihasteltua viikko (!!!) koulukiireiden takia, mutta hyvin kyllä kestivät koko ajan.

Käytetyt tarvikkeetDermosil ~ Base Coat 
Lumene Natural Code ~ Candy Pink
Gosh ~ Blissful (liukuvärjäyksessä)
Pala meikkisientä liukuvärjäyksen tekoon
Konad ~ M50 
Konad ~ Musta leimauslakka
Kultaisia strasseja
Sally Hansen ~ Diamond Flash

Tosiaan tässä pari viikkoa sitten tuli pyörähdettyä Tuurissa. Ja vähänkö olin tyytyväinen itseeni, kun palasin kotiin vain kahden lakan kanssa! Molemmat lakat on merkiltään w7 ja ihan uusi merkki minulle, kuten aikaisemmin jo mainitsinkin. Olin vähälllä ostaa Essien uudesta kokelmasta Dj play that songin, mutta onneksi en ostanut sillä sain sen parin päivän päästä lahjaksi kummiltani :) 


  Moonlight ja Gold Dazzle 


Dj play that song

Toivottavasti nuo kuvat ei ihan tärähtäneitä ole, juoksulenkin jälkeen kun kamera ei missään vakaimmassa asennossa ole... :D Mukavaa viikonloppua kaikki 77 6 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Voisitko joskus tehdä postausta missä esittelisit kaikki lakat mitä sulla on? Ois mielenkiintosta tietää paljon sulla on lakkoja :D myöskin ois kiva nähdä marmoroidut kynnet täällä sun blogissa!

Nymphadora kirjoitti...

Voisin harkita lakkojen esittelyä, lakkoja mulla on varmaan n. 100, joten sen toetuttaminen vaatii aika paljon aikaa :)

Marmoroidut kynnet löytyy ihan blogin alkuajoilta. Muutamia kertoja oon yrittäny uudelleenkin, mutta jostain kumman syystä en vaan onnistu :D Pitäisikin taas yrittää :)

rose86 kirjoitti...

Tosi nätit!

Nymphadora kirjoitti...

Kiitos!

Bambi kirjoitti...

Ihanat värit näissä <3

Nymphadora kirjoitti...

Kiitti! Olen samaa mieltä ♥