lauantai 27. heinäkuuta 2013

Surkeiden sattumusten kynnet

Lakkasin innoissani uutta China Glazen 108 Degrees:iä kynsille. Kuivumis aika olikin odottamaani pidempi, eikä toisen kerroksen lisääminen ainakaan parantanut asiaa. Mulla ei jotenkin meinaa kuvivua CG:n punasävyiset lakat :O Kun sitten vihdoin ja viimein luulin lakkausten olevan kuivat, lähdin lenkkeilemään...

... ja kun palasin kotiin kynnet olivat täynnä ruttuja & kaljuja kohtia (tainnut olla aika raju lenkki mulla ;D ). Siinä meni sitten ne kivat koristelusuunnitelmat. Paikkasin kaljut kohdat, eikä kynsien pinta tietenkään ollut enää tasainen. Eipä siinä sitten auttanut muu kuin laittaa koko kynnen kuviot. No olihan tässä se hyvä puoli, että pääsin kokeilemaan uutta laattaani ;)Noh, ei mennyt ihan nappiin tämä leimauskaan :D Kauan himoitsemani koukerokuvio olikin vähän liian pieni kynsilleni, möh.

Näitä käytinLumene ~ Repairing Base Coat
China Glaze ~ 108 Degrees
Konad ~ M64
Konad ~ Musta leimauslakka
Sally Hansen ~ Diamond Flash

Eihän ne loopujen lopuksi niin pahalle näyttäneetkään ja ihme kyllä pidin niistä :) En olekaan vielä maininnut että voitin jonkin aikaa sitten Sonnelasta Confettiksen! Nyt mulla on niitä kaksi, mutta eipähän pääse loppumaan ;)

2 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Hyvältä nää näyttää surkeista sattumista huolimatta!

Aika herkun värinen tuo China Glaze :)

Nymphadora kirjoitti...

Kiitti! :)

Se kyllä on, harmittaa vaan tuo pitkä kuivumisaika...