tiistai 9. heinäkuuta 2013

Miss New

Viimekesän lempparilakka löysi taas tiensä kynsille :) Tällä kertaa tosin vähän lisähohteella höystettynä!Pohjalle lakkasin siis kerroksen Wet n wildin Bite the bullettia, tykkään niin tästä violettisesta marjapuuroväristä. Tällä lakkauskerralla lakka sai uuden ilmeen, kun lisäsin sen päälle kerroksen Miss New ~ Extra shine  - lakkaa. Väri muuttui tämän kerroksen jälkeen kylmemmäksi, ja sinertävämmäksi. Parhaat puolensa näyttää auringossa, kun sininen hohde/kimalle pääsee esille. Ihme kyllä säihke näkyy myös vähän kuvissa! Luonnossa kimaltelevat tosin viisinkertaisesti kuviin nähden...

Koristelut halusin pitää yksinkertaisina, ja inspiroiduinkin näistä Sinikilpikonnan ja Bambin kynsistä :) Niistä sitten muokkailin sopivan version tähän maniin.


Onnistuivat ihan kivasti, ja oli helppo + nopea toteuttaa. Ovat olleet nyt pari päivää kynsillä, eivätkä ole vielä kuluneet ollenkaan! :)

Käytetyt tarvikkeetDermosil ~ Base Coat
Wet n wild ~ Bite the bullet
Miss new ~ Extra Shine
Kiss ~ Musta & Hopea koristelulakka
Sally Hansen ~ Diamond Flash

Ja jotta tästä postauksesta varmasti tulisi kilometrin pituinen, lisään tähään loppuun kuvan uudesta lakkatulokkaasta, josta jo viimeksi mainitsin! :)

Kicksissä oli siis paljon tarjouslakkoja, ja löysin sieltä tällaisen Make Up Storen ~  Madeleine - hololakan (norm. 14.25 €  - ale 8.50 €). On se vaan niin kaunis 


2 kommenttia:

iirpa kirjoitti...

Aivan sairaan hieno tuo hololakka! Harmittaa ettei ole omiin silmiin osunut, meilläpäin useampikin pulju myy MakeUpStorea. Mielellään olisi maksanut paljonkin noin ihanasta :)

http://newhobbynails.blogspot.fi

Nymphadora kirjoitti...

Eikös olekin! Täytyykin lakata tällä vielä kesän aikana.
Toivottavasti löytäisit vielä jostain tällaisen ihanuuden :)