sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Helmikuun ostoksia

Edellisessä postauksessa kerroinkin käyneeni Tuurissa. Ostosmahdollisuudet ovat siellä uskomattomat ja kosmetiikkahöperölle olo on kuin taivaassa.

Olen jo pitkään himoinnut Color Clubin lakkoja, koska itse en omistanut niitä vielä yhtään. (ennen Tuurin reissua, tietenkin ;D) Ei ole tullut kuitenkaan hankittua niitä nettikaupoista, koska hinnat ovat olleet aika suolaisia postikuluineen.
Ja voi sitä riemun määrää kun havaitsin Color Clubin lakkoja hintaan 6,50 €! Pitkän harkinnan jälkeen valitsin nämä kaksi sävyä.

Ho-Ho-Holly ja Glitter Wonderland

Trind lakat olivat tarjouksessa 3€/kpl. Värisävyjä ei ollut kuin muutama enää jäljellä, mutta löytyi sieltä silti pari mieleistä pulloa. Erityisesti tykkään tuosta vaalean lilasta, sen väristä kun on tullut jo etsiskeltyäkin. CC138 on kirkkaan punainen, vaikka kuvassa se ei näykään. Harmi kun Trindin lakoilla ei ole kunnon nimiä, vain tylsät koodit, pyh! 
CC148 & CC138
Samassa alelaarissa oli myös Orlyn lakkoja 3€ hintaan. Orlyistä minulla ei ole mitään kokemusta, mutta olen lukenut muiden blogeista että tämä merkki on hyvä. Väri on tässä yksilössä jännä, tällainen hopean, harmaan ja ruskean sekoitus. Tykkään! :)

Sea Gurl
Nämä salmiakin muotoiset holo-glitterhileet olivat niin söpö ilmestys, että ne oli pakko kotiuttaa. :3 Hintaa purkilla oli 3€. Lisäksi ostin Konadilta laatat M24 & M65. Niistä mulla ei ole kuvia :(


Sokos Emotionin ohi kulkiessani silmiini pisti OPI lakkojen alennukset, 8 €/kpl. Olin ihan viattomasti menossa "vain katselemaan" ihanuuksia. Mutta kuinkas sitten kävikään.... 

Fresh Frog Of  Bel Air 
Tässä sama OPI kynsillä, laitoin 3 kerrosta, I like! :) Ei tosin ollut mikään kovin kiva poistettava, ja sattuneesta syystä sormilla seikkailee muutamia sinne kuulumattomia hileitä...


Ihanaa sunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja: